Led világítás

NRG Sopron > Szolgáltatások > Led világítás

A LED, ill az indukciós világítástechnika használatával a villanyszámla jelentősen csökkenthető. Az új, digitálisan vezérelt LED, ill. indukciós fényforrásokat, kiemelkedően alacsony energiafel­hasz­nálás, egye­dülállóan hosszú élettartam és kiváló vibrációmentes fényminőség jellemzi. A haté­kony teljesítmény fel­használás kevesebb CO2 emissziót eredményez, s kisebb hőtermelést okoz. A fényforrás által kibocsátott és egyenletesen terített lágy fény nem terheli a szemet, így magas kom­fortérzetet biztosít.

A normál izzókhoz képest 60-80% megtakarítás érhető el típustól függően.

A LED izzók használa­ta alacsonyabb magasságban, ill. kis bevilágítási szög használata esetén javasolt (irodák, kisebb belmagasságú termek, stb.), míg az in­duk­ciós technika magasabban elhelyezve is elegendő fényt biztosít, térvilágításra javasolt (nagyobb terek, létesítmények, sport­pályák, stb.).

Közvilágítási célra mindkettő használható az adott körülmények függvé­nyében. Ezen esz­kö­zök hosszú élettartamúak (30-70 000 óra), emiatt gyakorlatilag karbantartásmentesek. Nincs bemelegedési idő, nem érzékenyek a hőmérséklet változására.

Ünnepi, díszkivilágításra egyedi meg­oldások alakít­hatók ki.