Infrafűtés

NRG Sopron > Infrafűtés

Az alacsony energiaigényű épületek igénylik az alacsony hőmérsékletű felületfűtéseket és sugárzó fűtéseket. Az innovatív BVF és a CALEO felületfűtési és infra paneles rendszerek a leghatékonyabb megoldást nyújtják könnyűszerkezetes és A/A+ besorolású épületek fűtésére.

A sugárzó fűtések előnye, hogy az emberi test folyamatos kapcsolatban áll a sugárzó felülettel, így a hősugárzás a szövetekbe hatolva saját energiájával stimulálja az emberi szöveteket, előidézve a jobb vérkeringést és a magasabb hő- és komfortérzet kialakulását.

A CALEO fűtésrendszerek beruházási költsége jóval a hagyományos fűtéseké alatt marad. Rugalmasan, az energetikai paraméterek alapján méretezhető a teljesítmény, így alacsony energiaigényű épület építése esetén nem jelentkezik hatásfok vesztés mint a legmodernebb gázkazános vagy hőszivattyús rendszerek esetében.

Helyiségenkénti vezérlési lehetőség egyszerű vagy grafikus termosztátról. A BVF Zone rendszer használata esetén a beépített webszerveren keresztül a fűtés távolról is vezérelhető (pl. mobiltelefonról).

zone_small

A BVF NG Series új generációs infrasugárzó fűtőpanel család a Nano-technológiás fűtőelemének köszönhetően a hagyományos kerámiaszemcsés panelekhez képest magasabb hatásfokot biztosít. Elérhető fix (falra vagy mennyezetre szerelt) vagy mobil változatban. Falra szerelt változat esetén választható tükör vagy üveg panel is.

Caleo Reg – Extra vékony padlófűtési rendszer

Caleo Efficient – Hőtároló padlófűtési rendszer

Caleo Direct – Fal és mennyezetfűtési rendszer

BFV H-MAT – Double Core technológiás elektromos fűtőszőnyeg

Caleo – Carbon-technológiás fűtőfilm

 

BVF – CALEO katalógus